Kunstnagels gewoon online bestellen: Matte & Shimmer Beauty!

Kunstnagel sets van Matte & Shimmer Beauty

De zoektocht naar een prachtige, makkelijke en snelle manicure is voorbij! Bij Matte & Shimmer Beauty vind je nepnagels die je in 5 minuten hebt aangebracht. Dat allemaal onder het gemak van online bestellen.

De nagels van Matte & Shimmer Beauty

De nagel sets vind je in 5 verschillende stijlen: Marblicious, een prachtige set met een marmer patroon. Glitz is een set nagels in een soft-lila kleur met glitter statement nagels. French is geïnspireerd door de french manicure stijl en bevat subtiele glitters. Vacay is geïnspireerd door het strand en de zee en is daardoor lekker zomers! Ten slotte hebben we Blue Diamond, een stijl kunstnagels in een lichtblauwe kleur met diamantjes op de statement nagels.

 

matte and shimmer beauty kunstnagels bestellen online

 

Makkelijk kunstnagels bestellen

Al deze mooie sets kun je moeiteloos in huis halen door online te bestellen in onze shop. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal sets dat je bestelt. Zo betaal je nooit meer dan nodig voor verzending en zijn de kosten laag als je bijvoorbeeld 1 setje zou willen proberen. 1-3 werkdagen later liggen ze op je deurmat!

Hoe breng je de nagels aan?

Het aanbrengen van de nagels is eigenlijk heel eenvoudig. Breng nagellijm aan op je eigen nagel. (Kijk hierbij wel uit voor je nagelriemen! Het is niet de bedoeling dat de lijm daar komt.) Leg de kunstnagel op het laagje lijm op je eigen nagel. Druk dit aan totdat de lijm opgedroogd is. Bij de Matte & Shimmer Beauty nagellijm duurt dit 10-15 seconden. Het gaat het makkelijkst als je de nagels 1 voor 1 opplakt. Zo eenvoudig is het! Je kan meteen genieten van je prachtige, nieuwe set nagels.

Ervaring met Matte & Shimmer Beauty nagels

Voordat je iets koopt of online bestelt is het wel zo fijn om een ervaring te kunnen lezen. Beautyblogger Evy heeft geschreven over haar ervaring met Matte & Shimmer Beauty kunstnagels! Voor meer informatie, foto’s, actie’s en meer kun je onze social media volgen. Je vindt hier de Matte & Shimmer Beauty Facebookpagina en het Matte & Shimmer Beauty Instagram account.

1 thought on “Kunstnagels gewoon online bestellen: Matte & Shimmer Beauty!

  1. Dit lijkt inderdaad erg gemakkelijk te gaan. Kunstnagels kun je natuurlijk ook gemakkelijk matchen met je outfit, dat maakt het zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *