Kunstnagels aanbrengen | Hoe doe je zelf nepnagels?

Makkelijk zelf nepnagels aanbrengen

Kunstnagels zelf aanbrengen is eigenlijk best eenvoudig, maar als je het nog niet eerder hebt gedaan is het wel handig om te weten hoe! Hier lees je hoe je makkelijk en snel jouw eigen kunstnagels kan aanbrengen.

Wat heb je nodig?

Je begint met 2 dingen: de kunstnagels en de lijm. De kunstnagel sets van Matte & Shimmer Beauty bevatten 12 verschillende maten nagels, zodat je bijna altijd wel een juiste match hebt. Het werkt het makkelijkst om eerst te kijken welke nagels uit de set het beste op jouw eigen nagels passen. Leg ze daarna in de goede volgorde voor je neer. Dan hoef je tijdens het lijmen niet meer te zoeken, en dat is wel zo makkelijk!

De kunstnagels bevestigen

Het verschilt per soort nagellijm hoe snel deze droogt, waardoor het dus ook verschilt hoe snel je moet zijn met plakken. Lees dus altijd het label van de lijm die je gebruikt voordat je het gebruikt. Dan weet je wat je kan verwachten.

De nagellijm van Matte & Shimmer Beauty heeft een kwastje, om knoeien te voorkomen. Het is het makkelijkst om de nagels 1 voor 1 op te plakken. Breng de lijm aan op je eigen nagel.  Focus hierbij op het midden van je nagels, en niet op de randjes: het is niet de bedoeling dat je lijm in je nagelriemen krijgt.

 

nepnagels aanbrengen kunstnagels zelf doen

 

Leg de kunstnagel op de nagel en druk dit aan. Matte & Shimmer Beauty nagellijm heeft een droogtijd van 10-15 seconden, wat betekent dat je de kunstnagel 10-15 seconden op je eigen nagel aandrukt. Kijk dus van te voren even wat de droogtijd van de lijm die je gebruikt is. Daarna zit de kunstnagel vast en kun je 1 voor 1 de andere nagels bevestigen. Voil√°, je bent nu trotse eigenaar van een prachtige nieuwe manicure!

Extra tips!

  • Hoe meer lijm je gebruikt, des te langer de nagels kunnen blijven zitten. Kijk wel uit dat je niet zoveel lijm gebruikt dat het in je nagelriemen loopt.
  • Past een nagel net niet helemaal goed? Je kan ze altijd van de zijkanten bijvijlen voor een nog betere match.
  • Geniet van je nagels!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *