Nagel gids: de juiste kunstnagelset kiezen doe je zo

Gids nepnagels: zo kies je uit verschillende nagel stijlen

In de Matte & Shimmer Beauty webshop kun je nepnagels in allerlei verschillende stijlen bestellen. Hier de style guide om je te helpen om de juiste keuze te maken.

Kies je lengte: korte of lange nepnagels? En welke vorm?

Als je niet gewend bent aan het dragen van kunstnagels of liever een wat meer naturel lengte hebt zijn korte nagels waarschijnlijk een fijne keuze. Ben je al wat meer aan het dragen van nepnagels gewend, draag je ze voor een speciale gelegenheid of vind je langer gewoon mooier staan? Dan zijn de lange nagels een goede keuze! De lange nagels komen in coffin, almond en stiletto vorm.

Naturel look of plaknagels met een design?

Babyboom nepnagels – voor een naturel look

De Babyboom kunstnagels zijn een fijne optie als je voor een naturel en fabulous look wil gaan die makkelijk te combineren is. Het is dan ook niet voor niets een van de populairste stijlen! Deze nagels hebben een coffin vorm. De Babyboom nagels zijn zowel lang als kort beschikbaar.

 

babyboom plaknagels kunstnagels nepnagels

 

French nepnagels – voor een naturel look met een beetje glam

Ook de stijl French valt onder de meer naturel nagelstijlen. French is een stijl plaknagels in een ovale puntig lopende vorm. De tips zijn wit en gaan langzaam over in een doorzichtige nagel bij de aanzet. Een beetje zoals een french manicure dus!

Kunstnagels met een marmeren print | Marblicious

 

marblicious nepnagels bestellen online

 

Ook Marblicious is één van de favoriete stijlen! De zachtroze marmeren print op deze kunstnagels maakt het zo’n tof design. Iets unieks zonder te opvallend te zijn. Marblicious is ook zowel kort als lang beschikbaar.

Als je van glitter nepnagels houdt …

Dan is Rosey wat voor jou! Ze zijn helemaal gehuld in rosé gekleurde glitters. De glitters blijven netjes op hun plek zitten.

 

rosey glitter plaknagels nepnagels kopen bestellen

 

Holografische nepnagels voor de holo lovers!

Dat omschrijft de nagelstijl Pearlmaid perfect. Wederom een unieke eye-catcher. De holografische kleuren op deze plaknagels reflecteren verschillend bij variërende lichtval.

 

multichrome nepnagels plaknagels kunstnagels

 

Nagels voor een grunge stijl of Halloween look

Voor donkere, opvallende en stijlvolle nagels zit je goed met de nepnagel stijlen Slayer en Killer Queen. Killer Queen is de enige volledig puntige nagelstijl en Slayer heeft een statement nagel met een bordeauxrood gevlekt patroon. Gaaf als je eens iets anders wilt of dit gewoon jouw stijl is!

 

killer queen stiletto nagels slayer grunge halloween nepnagels plaknagels

 

Nepnagels met ‘diamant’ steentjes

Dit zijn nagels een basic kleur hebben en om het wat meer glamorous te maken wat extra steentjes! Je vindt ze in het blauw en bordeauxrood (stijlen Red Velvet en Blue Diamond).

 

Blue Diamond kunstnagel set kopen red velvet plaknagels nepnagels diamant bestellen

 

Je vindt al deze stijlen in de Matte & Shimmer Beauty webshop! Heb je ergens een vraag over? Neem dan contact met ons op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *