About Matte & Shimmer Beauty

Matte & Shimmer Beauty is een beautymerk dat gelooft in indrukwekkende schoonheid met een hoog gehalte gebruikersgemak. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Daar maken wij graag verleden tijd van.

Opgericht in 2018 vind je bij Matte & Shimmer Beauty fijne kunstnagel sets in een luxe, elegant jasje. Het is dan ook onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen echte beauty in eenvoud kan ervaren. Momenteel vind je bij Matte & Shimmer Beauty dan ook 12 verschillende stijlen kunstnagels sets die elk 24 nagels in 12 maten bevatten. Je vindt gemakkelijk je eigen maten en kan de nagels binnenkort aanbrengen met de Matte & Shimmer Beauty nagellijm, met een kwastje voor gemak en geen geknoei.

Daarnaast biedt Matte & Shimmer Beauty kwalitatieve 3D Silk lashes in 6 verschillende stijlen, zodat er voor iedereen wel een passend model bij zit! Omdat de wimpers van synthetisch materiaal worden gemaakt zijn ze volledig cruelty free en vegan friendly. Dankzij de kwaliteit kunnen de wimpers tot wel 20 keer worden hergebruikt.

Matte & Shimmer Beauty is opgericht door Mariska Rietveld, een echte beautyliefhebber die door de jaren heen en tot op heden actief is als beautyblogger en make-up Instagrammer. Alle liefde voor beauty en ervaring die is opgedaan is in Matte & Shimmer Beauty gestopt om de mooiste producten aan te kunnen bieden.