Verzending Matte & Shimmer Beauty

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van jouw locatie, het aantal producten dat je bestelt en of jouw bestelling met of zonder track & trace wordt verzonden. De verzendkosten binnen Nederland beginnen bij €2,75 met een maximum van €4,49.

Bevindt jouw afleveradres zich in een ander land? Dan zijn de verzendtarieven anders. In je winkelmandje kun je, voordat je afrekent, zien welke leveropties er zijn en wat de kosten daarvan zijn.

Duur levering

Tijdens het afrekenen kun je zelf kiezen of jouw bestelling met of zonder track & trace verzonden zal worden. Houd rekening met een wachttijd van 1-3 werkdagen. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat jij jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt!

Track & trace

Als je ervoor gekozen hebt om jouw bestelling met een track & trace code te laten verzenden krijg je een aparte e-mail waarin de track & trace code staat. Deze e-mail krijg je na de bevestiging van je bestelling en nadat jouw bestelling daadwerkelijk verzonden is. Soms kan het nog een paar uur duren voordat de jouw bestelling zichtbaar is onder de track & trace code.

Matte & Shimmer Beauty is niet aansprakelijk voor verloren verzendingen buiten onze macht.