Valse wimpers en nagels voor make-up artiesten

Valse wimpers | Voordelen voor make-up artiesten (MUA’s)

Als make-up artiest maak je natuurlijk veel gebruik van beauty producten. Daarom biedt Matte & Shimmer Beauty extra voordelen voor MUA’s!

De voordelen van de wimpers van Matte & Shimmer Beauty

Zo kun je bij Matte & Shimmer Beauty kunstwimpers en nagel sets als professional (met KvK) op factuur bestellen. Ook kun je als make-up artiest (hobbyist of professioneel) korting krijgen op de je wimpers en nagel sets! De hoogte van de kortingen zijn afhankelijk van de gewenste afname.

MUA abonnement voor kunstwimpers en/of nagel sets

Bij afname van een hogere kwantiteit geldt een hogere korting. Ook is er de mogelijkheid om een MUA subscription af te nemen: een vorm van abonnement. Er wordt dan voor een langere overeengekomen periode elke maand of per 6 weken het gewenste aantal producten geleverd.

Wanneer je voor een abonnement kiest wordt het aantal producten per maand of per 6 weken vastgelegd. Welke specifieke stijlen je geleverd wil hebben kan altijd tussendoor worden gewijzigd. Neem hiervoor contact op.  Op de MUA abonnementen gelden ook weer extra voordelen in kosten!

De kwaliteit van onze producten

Alle producten van Matte & Shimmer Beauty zijn volledig cruelty free en vegan friendly. De kunstwimpers zijn van kwalitatief 3D silk en zijn tot 20 keer herbruikbaar! Of de wimpers nu voor eigen gebruik zijn of door een klant worden gedragen: je kunt er dus voor langere tijd mee door.

De haartjes van de wimpers zijn uiterst fijn gemaakt en hebben een natuurlijk en kwalitatief uiterlijk. Dankzij de lichtheid van de wimpers zitten ze comfortabel. Deze valse wimper sets zijn ook erg geschikt voor close-up fotografie! De kwaliteit van de wimpers komen dan helemaal tot leven.

Tarieven voor MUA inkoop en/of MUA abonnementen

Wil je als make-up artiest plakwimpers/en of kunstnagel sets met korting en extra voordelen inkopen? E-mail dan voor de tarievenkaart en alle andere vragen naar info@matteandshimmerbeauty.nl  .

 

valse wimpers korting voor make-up artiesten mua's